Üzletfejlesztés

Az ötlet semmi, a megvalósítás minden. Egy validált ötlet után jön a megvalósítás szakasza, amelynél egyrészt jönnek a buktatók, másrészt az üzleti sikerek. A buktatók áthidalására és a legtöbb siker megragadására fel lehet készülni. Kisvállalkozások, akadémiai kutatók és startup cégek vezetői számára nyújtunk teljes körű üzletfejlesztési szolgáltatásokat.

Kisvállalatok üzletfejlesztése legtöbbször az üzleti hasznosíthatóság elemzésével kezdődik. Biztosan kihoztuk a legtöbbet a projektből? Nem költünk túl sokat a saját fenntartásunkra? Ismernek eléggé bennünket a piacunkon? Elértük a megfelelő partnereket? Ezekre a kérdésekre keressük közösen a válaszokat. Az üzleti potenciál kihasználására megtalálhatóak új csatornák, amelyek eredményesebbé tehetik a vállalkozást a piacon. Egy pénzügyi átvilágítás során kiderül, hogy hol folyik el a pénz, vagy esetleg milyen források vonhatóak be a projekt bővítéséhez. A termékünkre vagy szolgáltatásunkra szabott arculattal könnyen megjegyezhetővé válunk az ügyfelek számára, építhetjük a márkánkat. Egy kiterjedt, hazai és nemzetközi partnerkereséssel az egész üzleti hasznosítás magasabb szintre emelhető.

Akadémia kutatások esetében a legfontosabb kérdés az innováció menedzsment, amely magába foglalja a szellemi tulajdon rendezését a kutatási keretet szolgáltató intézménnyel, a forrásbevonás támogatását a prototípus megvalósításához, az üzleti lehetőségek felhajtását, és a partnerség bővítését.

Startup cégek esetében mindennél fontosabb a megfelelő üzleti modell. Ennek kialakításához érdemes külső szakembereket igénybe venni a szakmai tapasztalataik és piaci rálátásuk miatt. Startup cégeknek kidolgozott csomagunk teljes körű fejlesztést ad az irányító csapatnak, a validálástól az üzleti sikerekig.

Vegye fel velünk a kapcsolatot és dolgozzuk ki az Önre szabott legjobb ajánlatot!