Piacfeltárás

Üzleti ötletek teszteléséhez elsődleges lépés, hogy feltárjuk az üzleti potenciált. Ha nincs rá piaci kereslet, akkor valószínűleg az ötlet nem sokat ér. Ezért nálunk az első lépés mindig egy piacfeltárás.

Küldetésünk, hogy partnereink üzleti döntéseit és céljait támogató, magas szakmai színvonalú piackutatásokat végezzünk. Fontos számunkra, hogy interdiszciplináris csapattal dolgozzunk: a közgazdaságtan, szociológia, orvostudomány, jog, valamint az informatika szakterületét egyaránt átfogó tudásbázisra, szakmai felkészültségre és a rendelkezésünkre álló innovatív, hagyományos és online kutatási lehetőségekre építve garantáljuk partnereink elégedettségét, magas szintű kiszolgálását.

Üzleti döntéseket a legkönnyebben adatok alapján lehet hozni. Ezért kvalitatív és kvantitatív kutatásainkban érvényesítjük a partnerünk érdekét, végig követjük a projektet a pontos kérdésfeltevéstől a válaszok értelmezéséig, ha szükséges azok szervezetbe való átültetésével. A főbb szektorok, ahol – partnereink által – referenciákkal rendelkezünk: egészségipar (gyógyszeripar, egészségügy), bank és pénzügy, IT és telekommunikáció, kiskereskedelem és FMCG, egyetemi kutatások, oktatási intézmények, uniós pályázatok.

Tesztelje velünk üzleti ötletét! Vegyük fel a kapcsolatot, hogy együtt megtaláljuk a sikerességének kulcsát!