Dots Design Kreatív Stúdió

„A Te sztorid a mi küldetésünk”

A Dots Design Kreatív Stúdió egy grafikai stúdió, mely elsődlegesen vállalkozások számára nyújt kreatív grafikai szolgáltatásokat több éves tapasztalattal. Kreatív stúdiónk a DTMP Nonprofit Kft. keretein belül működik, ahol a grafikai tervezésen és kivitelezésen túl üzletfejlesztéssel, üzleti kommunikációval és rendezvények szervezésével, lebonyolításával foglalkozunk.

A kreatív tervezés, azon belül a grafikai tervezés napjaink egyik legkeresettebb szolgáltatása. Cégünk nagy előnye versenytársainkkal szemben, hogy a digitális és print grafikai tervezés teljes körét lefedi, ezzel átfogó, komplex szolgáltatást tudunk nyújtani. A kreatív tervezés valamennyi területét igyekszünk lefedni, így számos szolgáltatás csomaggal rendelkezünk:

·         Arculat tervezés: logó, névjegykártya, kiadványok, szóróanyagok

·         Honlap tervezés

·         Kreatív történet alkotás

·         Brand vizualizáció: infografikák, animációs videók, kiadványok

A Grafikai tervezés során vállaljuk más vállalkozások arculatának kialakítását, mely magában foglalja az alapvető digitális és print elemek tervezését. A tervezési és tanácsadási folyamat során az ügyféllel együttműködve, igényeit maximálisan kielégítve dolgozunk.

A Honlap tervezés során vállaljuk az ügyfél igényeinek megfelelő honlap design elkészítését, majd a honlap elindítását és igény esetén a folyamatos üzemeltetését.

A Kreatív történet alkotás elnevezésű termékcsomag magába foglalja ügyfeleink vállalati arculatának, valamint termékeinek marketing szemléletű mondanivalójának kialakítását, tehát elsődlegesen tanácsadói tevékenység. Ezen termékhez szorosan kapcsolódva alakítottuk ki a Brand vizualizáció termékcsomagunkat, mely a Kreatív történet alkotás során létrehozott grafikai tervezést igénylő elemek megvalósítását, kivitelezését jelenti.