Kommunikáció

A kommunikáció tudja biztosítani a széleskörű tájékoztatást – a professzionális kommunikáció pedig ennek a pozitív befolyásolását. A nyilvánosság elérése egyes esetekben szükséges (például uniós pályázatok), más esetekben pedig fontos (például kutatási vagy céges sikerek). Mindkettőben támaszt adunk.

Az Európai Unió által finanszírozott programoknak kötelező eleme a nyilvánosság biztosítása, a lakosság vagy az érintettek körének informálása. Erre a feladatra meghatároztak egy kommunikációs csomagot, amely kötelező ugyan, de nem egyszerű. Sőt, a kommunikációs csomagok sablonossága miatt azt elérni, hogy a mi eredményünk kiemelkedjen a tömegből, megnehezített. Cégünk rengeteg referenciával rendelkezik az uniós programok professzionális kommunikációjában. Gyorsan és pontosan dolgozunk, szem előtt tartva a közérthetőséget és a minél szélesebb körű tájékoztatást.

A kutatási eredmények megosztására elfogadottak a tudományos publikációk, amely a szakmai réteg számára teszi elérhetővé az eredményt. Legtöbbször viszont ennek a lakossági kommunikációjára nem alkalmas ugyanaz az írás. Ennek az eredménynek a lakosság körében történő feldolgozása, megosztása, ha szükséges társadalmi konzultációja cégünk egyik profilja.

Forduljon hozzánk bizalommal kommunikációs programjának, kampányának kidolgozásában!