Kapcsolat

Teljes név: DTMP Debreceni Tudományos Műszaki Park Nonprofit Kft.

Székhely: 4026 Debrecen, Bem tér 18/C

Postacím: 4039 Debrecen, Pf. 7.

Vezetékes telefon: +36 52 783 950

Fax: +36 52 781 391

Email: info@dtmp.hu


Bemutatkozás

A DTMP Debreceni Tudományos Műszaki Park Nonprofit Kft.-t 1988-ban alapították. Az alapító tagok Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzata, a Magyar Tudományos Akadémia Atommagkutató Intézete (MTA ATOMKI) és két magánszemély. A DTMP alapító tagja a Magyar Innovációs Szövetségnek.

A DTMP alapításának célja az volt, hogy megteremtse a tudástranszfert az MTA ATOMKI kutatói által megvalósított tudományos innovációk és a piaci szereplők között. A kutatási eredmények terjesztésével különböző technológiai és tudományos eredmények válhatnak széles körben a lakosság hasznára. Az elmúlt évek során a DTMP széles szolgáltatási portfóliót épített ki, magába foglalva a projektmenedzsmentet, innováció menedzsmentet, kommunikációs és disszeminációs feladatokat, piackutatást és üzletfejlesztést. A helyi vállalkozói környezet támogatásához egy kutató- és vállalkozóbarát rendszert fejlesztettünk, amely virtuális inkubációt nyújt a növekedési programoknak.

A DTMP Nonprofit Kft. célja a hazai kis- és középvállalkozások támogatása, fejlesztése a hazai és a nemzetközi piaci sikeres elérésében. Ehhez három eszközt kínálunk: (1) piackutatást, amellyel validálható az üzleti ötlet, (2) üzletfejlesztést, amellyel növelhető a vállalkozás sikeressége, (3) professzionális kommunikáció a széles körű nyilvánosság biztosításához. A fenti szolgáltatások magukba foglalják az akadémiai kutatások és a piaci szereplők közötti innováció menedzsmentet, a professzionális piackutatást, pénzügyi menedzsmentet, arculatépítést (honlap, logó, mobil alkalmazás, stb.), konferencia és rendezvényszervezést, partnerkeresést, és számos további tevékenységet. Lépjen kapcsolatba velünk, hogy megtaláljuk az Önhöz legjobban illeszkedő csomagot!